X
تبلیغات
دبیرعلوم اجتماعی-عبدالشاه نژاد - طرز تهیه ی خمیر پیراشکی گوشت(به جهت درخواست همکاران)
تاريخ : دوشنبه هفدهم بهمن 1390 | 0:16 | نویسنده : مهرآنا


مواد لازم جهت تهیه خمیر :

تخم مرغ   ۲ عدد

شکر         ۲ قاشق سوپ خوری

روغن آب کرده     ۳ قاشق سوپ خوری

ماست     یک پیمانه یا یک فنجان معمولی

مایه خمیر        ۲ قاشق مربا خوری

آرد گندم (سفید)         ۴ پیمانه

نمک               نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر و روغن اب کرده را با چنگال خوب می زنیم. مایه خمیر را در ماست حل کرده و به مایع بالا اضافه می کنیم و سپس آرد و نمک را که با هم مخلوط کرده ایم را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی به عمل اید و در صورتی که خمیر کمی شل شد آرد اضافه می کنیم و در صورت سفت بودن می توانیم کمی ماست اضافه کنیم.بعد از آماده شدن خمیر روی آن را پوشانده و می گذاریم ۲ ساعت استراحت کند.

بهتره آرد رو کم کم اضافه کنیم این جوری نه خمیر سفت می شه نه شل . چون ارد ها با هم فرق می کنه و اگه کم کم اضافه کنیم اون موقع که خمیر به دست نچسبه یعنی خمیر آماده است.                                                                                        



  • صبح
  • گریزون